Werken met de Gildemeister CTX Beta 1250 TC, een verhaal uit de praktijk!

Ducornex ontdekt nieuwe mogelijkheden…

Sinds september 2013 beschikt Ducornex over een nieuwe machine, de Gildemeister DMG Mori CTX Beta 1250 TC 4 a. Het betreft hier een zeer geavanceerde machine met een volwaardige freesspindel, een 120 stuks HSK 63 gereedschapmagazijn, onderrevolver met Y-as, subspindel en robotbelading. Werken met deze machine is telkens weer een geweldige uitdaging voor ons, aangezien de mogelijkheden met deze machine bijna onbegrensd zijn. Het project waar deze machine o.a. voor aangeschaft is draait inmiddels geheel naar wens en zelfs meer dan dat. Immers, nog steeds ontdekken we in de praktijk mogelijkheden waar zelfs de fabrikant graag feed-back over ontvangt om te verwerken in hun toekomstige machinespecificaties.

De Gildemeister komt aan bij onze locatie in Etten-Leur

Aan het werk met de Gildemeister…

Samen met onze Duitse partner vervaardigen wij aandrijfcomponenten voor toepassing in innovatieve motortechniek. Daarbij kunt u denken aan zuigerstangen, cilinders en aandrijfassen voor grondverzetmachines en tractorenbouwers. Bijzonder is dat de modulevertandingen op deze componenten, zowel in- als uitwendig in één cyclus worden gemaakt wat een aanzienlijke tijdsbesparing opleverd. Vervaardigd u soortgelijke componenten en heeft u belangstelling in de seriematige vervaardiging ervan dan kan deze innovatie wellicht ook voor u interessant zijn. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Ducornex is u graag van dienst.

Modulevertandingen in één cyclus gemaakt

Nog sneller en veiliger door robotbelading…

Inmiddels is de CTX Beta 1250 TC voorzien van robotbelading waardoor we de machine veilig en efficiënt kunnen inzetten voor diverse projecten.

Efficiënte robotbelading in actie