Nieuwe Vacatures

Door verschuivingen binnen ons personeelsbestand zijn er een aantal vacatures ontstaan. Deze zijn geplaatst onder het kopje Vacatures.

Er zijn 2 nieuwe vacatures. Hier onder in het kort wat ze inhouden.

CNC Operator. betreft een vacature voor 39 uur in de week. Je hebt de vaardigheden om machines af te stellen, zelfstandig productie te controleren en programma’s te optimaliseren om ze zo efficiĆ«nt mogelijk te laten produceren. Of je hebt de interesse om dit te leren. Mocht dit het geval zijn laat je dan horen! Dan kunnen we samen een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Nog niet de benodigde diploma’s? Geen probleem, deze kun je via ons behalen.

Magazijn/Kwaliteitsmedewerker. De uren zijn in overleg, dus ook voor iemand die bijvoorbeeld minder dan 39 uur per week beschikbaar is. Je zult het magazijn gaan runnen. Dit betekent dus inkomende goederen controleren, producten verpakken en gereed maken voor verzending. Zorgen dat het juiste materiaal met de juiste afmetingen bij onze operators aangeleverd worden. En natuurlijk dat het magazijn er netjes en overzichtelijk uit blijft zien. Ook voor deze functie zal het mogelijk zijn de benodigde cursussen (zoals bijvoorbeeld een heftruckcertificaat) via ons te behalen.

Heb je interesse in een van onze vacatures, of wil je er wat meer over weten? Stuur een mail en je CV naar info@ducornex.nl