Over ons

Verleden

Met de oprichting in 1977 vestigde Ducornex zich in Rucphen. Al snel groeiden we uit ons jasje, en werd er verhuisd. Naar Bosschenhoofd.
Ook daar kwamen we al snel ruimte tekort, alleen werd er in dit geval gekozen voor een tweede locatie in plaats van een nieuwe verhuizing. Hierbij ontstond de vestiging aan de Daalderweg in Etten-Leur
Na verloop van tijd is er besloten om de vestiging in Bosschenhoofd te sluiten en de mogelijkheden aan de Daalderweg verder te benutten en waar mogelijk uit te bouwen.

Heden

We doen om er alles aan om de gewenste levertijden, kwaliteit en service die u in de loop der jaren van ons gewend bent te blijven leveren. Mede door flexibiliteit en het lef om bepaalde investeringen aan te gaan hebben we nieuwe markten aangeboord en zo onze horizon verbreed.

Dit is in de situatie van vandaag niet anders, en zullen altijd de kernwaarden van onze bedrijfsvoering blijven!

Toekomst

Door de investeringen, de inzet van ons personeel en het vertrouwen van onze relaties in ons zijn we er van overtuigd nog vele jaren aan ons bestaan toe te voegen. We zullen altijd blijven zoeken naar vernieuwingen die bij ons en ons bedrijfsprofiel passen, zonder de oude(re) technieken te veel uit het oog te verliezen.
Hoeveel de markt kan en mag veranderen, de basis blijft in onze ogen toch die vakman/-vrouw achter de machine die weet waar hij/zij mee bezig is en wat je kan verwachten van de machine, en het materiaal waarmee gewerkt word.

Eigenlijk zijn we dus niet zo heel veel veranderd in ons bestaan!
Dat is voor ons een teken van oprecht en eerlijk ondernemerschap.