Ducornex heeft u altijd wat te melden!

Ducornex brengt u het laatste nieuws nu ook d.m.v. overzichtelijke nieuwsbrieven!

Neem kennis van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Nieuwe machines, technische specificaties, noviteiten en wetenswaardigheden over ons productieproces. U leest het allemaal in onze nieuwsbrieven. En mocht u daarna nog belangstelling hebben in specifieke werkzaamheden of bewerkingen, of wenst u gewoon een begroting? Laat het ons dan weten. We helpen u graag verder!

Nieuwsbrieven:

Klik op onderstaande links (.pdf) om onze nieuwsbrieven te bekijken:

Nieuwsbrief 02 / December 2017.
Nieuwsbrief 01 / December 2016.

Lees verder →

‘Meten is weten’ is een bekend gezegde en daar sluiten wij ons als Ducornex graag bij aan

Nieuwe meetkamer faciliteert efficiënt en accuraat productieproces.

Recent is onze meetruimte daarom verplaatst én drastisch vernieuwt. Onze meetapparatuur krijgt daarmee de ruimte en dat is hard nodig want omvang en apparatuur nemen toe.

Onze meettechniek én de kwaliteit van uw producten wordt hierdoor nu, maar ook in de toekomst, (nog) accurater. Niet voor niets is onze meetkamer een onlosmakelijk onderdeel van het totale productieproces.

Lees verder →

Brootsen levert tijdwinst op

Sinds kort beschikken wij over gereedschappen om inwendige splines of spiebanen te steken op de draaibank.

Het voordeel van dit gereedschap is dat het de draaibank niet zwaar belast vergeleken met conventioneel steken, en dat het product in de zelfde opspanning blijft als tijdens het draaien.

Lees verder →

Mooie oppervlak assen dankzij nieuwe Baublies gladrol machine.

Momenteel beschikken wij over een baublies gladrol machine.

Deze machine walst assen om een lage ruwheid waarde te halen. De machine leent zich uitstekend om bijvoorbeeld zuigerstangen na te bewerken waardoor we een hoge oppervlaktekwaliteit kunnen realiseren. Diameter bereik 3 t/m 35 mm.

Lees verder →

Werken met de Gildemeister CTX Beta 1250 TC, een verhaal uit de praktijk!

Ducornex ontdekt nieuwe mogelijkheden…

Sinds september 2013 beschikt Ducornex over een nieuwe machine, de Gildemeister DMG Mori CTX Beta 1250 TC 4 a. Het betreft hier een zeer geavanceerde machine met een volwaardige freesspindel, een 120 stuks HSK 63 gereedschapmagazijn, onderrevolver met Y-as, subspindel en robotbelading. Werken met deze machine is telkens weer een geweldige uitdaging voor ons, aangezien de mogelijkheden met deze machine bijna onbegrensd zijn.

Lees verder →

Kwaliteit en onderhoud…

Alle Ducornex machines tiptop in orde!

Om niet voor onverwachte verrassingen te komen te staan tijdens het productieproces wordt periodiek het nodige onderhoud verricht aan ons machinepark.

Lees verder →