Specialisaties

Met zijn 20 tal Machines staat Ducornex elke dag klaar voor het produceren van de meest uiteenlopende producten. hieronder zie je de verschillende disciplines die wij in huis verzorgen

CNC Draaien

Draaien

Ducornex beschikt over een 7 tal CNC draaimachines die fijnmechanische onderdelen snel en accuraat kunnen produceren. Door de variatie van machines kunnen wij een breed pakket scherp aanbieden.

Meer Info >
CNC Langdraaien

Langdraaien

Langdraaien vindt zijn oorsprong in de Zwitserse horloge-industrie, vandaar dat het ook wel ‘Swiss turning’ genoemd wordt. Ducornex heeft veel expertise opgebouwd in dit specifieke verspaningssegment en heeft de capaciteit om fijnmechanische onderdelen snel en accuraat te produceren.

Meer Info >
CNC Multitasken

Multitasken

Sinds 2012 beschikt Ducornex over zogenaamde Multitask machines, ook wel draai/frees combinaties genoemd. Deze machines zijn uitgerust met een volwaardige freesspil waarmee zware boor en freesbewerkingen op de zelfde opspanning als het draaiwerk vervaardigd worden. Dit resulteert in kortere doorloop tijden en hogere precisie doordat het onderdeel niet omgespannen hoeft te worden op een andere machine.

Meer Info >
CNC Frezen

Frezen

De freesafdeling heeft de beschikking tot 2 freesmachines. de machines produceren de meest uiteenlopende producten. geautomatiseerd met een robot om werkstukken onbemand te kunnen bewerken.

Meer Info >